lauantai 11. lokakuuta 2014

Collarit Coululaiselle + Tuunattuja Tyynyjä

Oon pitkään jemmaillut kaapissa kirkkaan omenanvihreää joustocollegea, jota ostin ompeluhuumani alussa muistaakseni Metsolan alesta. Tämä jc on todella laadukkaan tuntuista ja ihanan pehmeää sisäpuolelta. En vain ole keksinyt mitä tekisin siitä, mutta toissapäivänä keksin.

Meidän isommalla poitsulla on suurin osa housuista farkkuja; peruscollareita tai verkkareita hän on käyttänyt oikeastaan vain liikuntatunneilla, joten tein sellaiset, mitä voi pitää muulloinkin kuin urheilussa, ja ovat mukavat päällä.Kaava on Ottobre Design -lehdestä 4/2014 nimellä Mock Denim.
 Pidensin lahkeita, ettei heti tulisi pieneksi.


Jätin vyötäröresorista pois kiristysnauhat, koska en jaksanut sellaisia laittaa :)


Mustavalkoinen resori on Metsolasta

Jatkoin mustavalkoista resoria oranssilla resoripätkällä

Tämä malli on mielestäni ihana. Ylhäältä "baggy" ja lahkeista kapeampi.

Näistä tähdistä ei kovin suurta lähikuvaa kehtaa laittaa. Seuraavana opintolistallani on applikointi! Nämä tähdet vain vahvistin tukikankaalla ja surautin suoraompeleella kiinni. Mutta kyllä ne kelpaa. Tähdet on collegekangasta, kuten toisen taskun sisäpuolikin.


Nämä olivat ensimmäiset "oikeat" taskut, mitkä olen tehnyt.
Ärräpäät lentelivät, kun yritin saada selvää ompeluohjeesta. En onnistunut täydellisesti.

Poika tykkäsi oikein kovasti! <3

Ps. Tänään kävin kirpparilla, ja löysin vaikka mitä!
Yksi löytö oli muovipussissa olleet pyöreät liinat, halkaisijaltaan noin 40-50cm, hinta 2,50 € yhteensä. Huomasin, että liinat oli joku ommellut kaksinkertaisesta kankaasta, joten kotiin päästyäni etsin meidän huonoimmat ja muhkuraisimmat tyynyt, purkasin "liinojen" reunasta ommelta vähän, ja tungin "liinat" täyteen pumpulia. Tuli ihania sisustustyynyjä, vai mitä? Ja värit täysin mun makuun :)

3 kommenttia:

 1. Heippa, mukava blogi sinulla :) Kannattaa liittyä fb:ssa myös ryhmään Etelä-Pohjalaaset ompeloo, jos et vielä ole liittynyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista ja vinkistä! :)

   Poista
  2. En löydä tuota yhteisöä fb:sta... Joku vois linkittää sen tähän tai laittaa viestinä fb:ssa...

   Poista