torstai 11. syyskuuta 2014

Pussia, kassia ja makuupussia!

Melkein unohdin nämä kassit, mitkä jossain välissä väsäilin pari viikkoa sitten. Joskus olen saanut äidiltä vanhaa muumikangasta (olisko olleet joskus verhot?) ja se sopi mielestäni hyvin tällaiseen tarkoitukseen. Nimitän näitä "kirjastokasseiksi". Vuorikangas on erittäin vahvaa ja paksua kangasta, ja kahvat tikattu vahvasti kiinni, niin voi suurenkin määrän kirjoja kantaa kerralla :) Pienemmät pussukat on käteviä esim kirjastokortille ja kuiteille, missä ne pysyvät hyvin tallessa. Vielä on kangasta ainakin pariin kassiin jäljellä, jos en muuta käyttötarkoitusta keksi!

Muumikasseja tein kaksi, toiseen tein farkuntyylisestä mustasta kankaasta toisen puolen. Molemmat annoin lahjaksi; toisen siskolle ja toisen ystävälle synttärilahjaksi. Värikkään Finlaysonin kankaasta tehdyn kassin ja pussukan annoin kälylleni. Toivottavasti tykkäävät!


Oon joskus aiemmin keväällä päällystänyt vanhan äitiyspakkausmakuupussin samalla kankaalla Tosimummon ohjeiden mukaan :) Parempaa kuvaa en tähän hätään löytänyt; tässä makuupussi on avattuna "vilttinä". Ruben ihmettelee selvästi, että kuka hauska vauva peilistä katselee!
Tämmöistä tällä kertaa!

1 kommentti: